Levi eri vuodenaikoina

Levi on pala matkailijan unelmaa, oli vuodenaika mikä tahansa

Levillä tapahtuu kesästä talveen. Alueella toimivat ohjelmapalveluyrittäjät huolehtivat, että Levi tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia vuodenajasta riippumatta. Monipuolinen ravintolatarjonta sekä upeat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet on rakennettu upeiden tunturimaisemia ympärille. Lomaasi helpottamaan on tehty valmiit viikko-ohjelmat, jotka kokoavat yhteen tekemistä kaikenikäisille. Valitse helposti valmiista paketista tai löydä Levi itse omien polkujesi kautta.

Kesä, talvi, joulu tai uusivuosi - Levi on jokaisen loman ja juhlan paikka

Vietä kesäloma Levillä! Nauti kesän valoisuudesta pitkälle yöhön retkeillen, patikoiden ja kalastaen. Entä miten olisi metsäretki ratsastaen, kanoottisafari tai seikkailupuisto lapsille? Tai ehkä kaipaat pelkkää rauhassa oloa kirkkaiden vesien ja rauhallisten tuntureiden äärellä.

Myös talvikauden lomat ovat mitä parhainta sesonkia, sillä Levillä vallitsee aina talvi. Laskettelu, hiihto, porosafari, huskyretki ja monet muut aktiviteetit tarjoavat valinnanvaikeuteen asti tekemistä. Idyllinen joulu on takuuvarmaa rentoutumisen aikaa Lapin uskomattomissa maisemissa ja tunnelmissa. Ei kiirettä ja stressiä jouluvalmisteluista, kotoinen joulu onnistuu myös Levillä! Pääsiäinen on oiva hetki sekin lomailla hyvin majoittuen, syöden ja harrastaen.

Syksyn ruska-aikakin ottaa Levillä lomailijan innolla vastaan. Kun majoitus on vielä kunnossa, ikimuistoinen loma on taattu. Kysy upeaa mökkiä, Villa Siljaa, käyttöösi!

Välineet, puitteet ja paikat - kaikki, mitä lomailija Levillä tarvitsee

Moni aktiviteetti vaatii asianmukaisen välineistön ja varustelun. Oli sesonki mikä tahansa, Levillä on varustauduttu lomailijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Ohjelmajärjestäjät varmistavat käyttöösi asianmukaisen välineistön ja Levi.Shopit tarjoavat sopivat laatuvaatteet kaikenlaiseen ulkopuuhaan. Moneen mukavaan osallistuminen ei jää varusteista kiinni!

Levi on hyvin hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Jokainen lomailija löytää Leviltä oman suosikkikohteensa ja puuhansa. Levi on loma, josta ei puutu mitään.

Majoituksen sinulle tarjoaa Villa Silja! Varaa luksusmökki käyttöösi jo tänään.

Varaukseen pääset tästä