Joulu Levillä

Joulun taika laskeutuu Levin ylle

Levi on mitä parhaimpia paikkoja viettää idyllinen joulu. Lumiset maisemat, talven hämärä ja hanget kimaltamaan saavat valot luovat mitä parhaimman joulutunnelman. Ravintolat kattavat perinteiset jouluherkut ja illan laskeutuessa taivaalta voi bongata revontulia. Mieli lepää upeiden tuntureiden äärellä.

Kun saavut Leville, voit takuulla rentoutua ja jättää kaikki arjen kiireet taaksesi. Levi tarjoaa valmiin, ikimuistoisen joulun.

Kotoinen joulu talven ihmemaassa

Vaikka joulua ei vietä kotona, voi kotoisan tunnelman saada myös Levillä. Lappi tarjoaa jouluun myös paljon muuta!

Levin aukiolla kelpaa ihastella mahtavaa joulukuusta. Jo marraskuussa avautuva joulutori tarjoaa herkullisia makuja, tuoksuja ja paljon nähtävää. Joulupukki viihdyttää lapsia ja poroajelu kyyditsee halki talvisten tuntureiden. Yöretki koiravaljakolla vie ihastelemaan taivaan valoja, ja lukuisat noutopöydät notkuvat mitä erilaisimpia herkkuja. Lumikenkäilyn, pulkkamäen ja potkukelkkailun jälkeen voi käpertyä oman mökin lämpöön, jakaa lahjoja ja valvoa pitkälle jouluyöhön. Joulupäivänä voi hiljentyä perinteisessä joulukirkossa.

Levillä on jouluna paljon erityislaatuista ohjelmaa ja tekemistä. Tule ja löydä omasi!

Tee oma joulusi Villa Siljassa

Joulujuhlan voi viettää intiimisti perheen ja ystävien kesken Levin Kätkän alueella upeassa mökissä, Villa Siljassa. Mökin voi vuokrata suurempikin seurue käyttöönsä, sillä tilaa riittää jopa 200 m² verran. 12 vuodepaikkaa, ruonlaitto - ja pyykinpesumahdollisuus sekä monet muut varustelut tekevät asumisesta kodikasta, ripauksella luksusta.

Mökissä voi valmistaa itse jouluruoat ja kokoontua suuren pöydän ääreen herkutteluhetkiin. Jos majoittujat haluavat päästä helpommalla, villaan on mahdollista tilata valmiit ruoat!

Puitteet unohtumattomaan jouluun tarjoaa Levi ja Villa Silja. 

Mökin pääset varaamaan täältä