Kesä Levillä

Koe unohtumaton kesä Levillä

Kesäloma kuluu hujauksessa upeassa Lapin kesässä. Luonto kutsuu patikoimaan, puhtaat vedet kalastus- ja melontaretkille, tunturit pyöräilemään ja vaellusreissuille vaikkapa hevosen selässä. Valloita metsät mönkijäsafarilla ja golfaa myöhäiseen iltaan asti yöttömän yön laskeutuessa Levin ylle. Kesäinen Levi tekee lähtemättömän vaikutuksen matkailijaan. Taskuun jää pala pohjoista, jonka muistot houkuttavat palaamaan Lapin maisemien äärelle yhä uudelleen.

Pyöräile, ratsasta tai patikoi - polkuja voi taittaa monella tapaa

Hyppää polkupyörän selkään - pyörällä Levin maisemat vaihtuvat verkkaisesti ja pääset tutustumaan tuntureihin laajemmin. Maastopyöräily sopii vaikka koko perheelle, ja tarvittaessa vuokraamo varmistaa käyttöösi asianmukaisen pyörän varusteineen.

Ratsastuksen ystäville retki hevosella on ihanteellinen tapa tutustua Leviin. Kesän kukoistavaa luontoa ehtii ihastella hyvin rauhallisesti vaeltavan hevosen selässä, samalla saa raitista ilmaa ja liikuntaa. Ratsastus sopii aivan kaikille ja maastoretkiä on tarjolla eri tasoisille lyhyemmistä aina yön yli kestäviin. Innokkaimmat pääsevät nauttimaan myös ratsastusleireistä!

Patikointi kuuluu oleellisesti Lapin kesään. Patikointireittejä löytyy moneen lähtöön ja asianmukaisella varustuksella voi osallistua vaikka yön yli kestävälle vaellukselle. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on yksi mieleenpainuvimpia kohteita. Levähdyspaikoilla nautitaan omista eväistä ja ihaillaan jylhiä maisemia.

Melo kuohuvissa koskissa ja kalasta itsellesi makoisa saalis

Vuokraa melontavälineet ja suuntaa kohti koskia! Kyydissä pysyminen ei edellytä aiempaa kokemusta ja melontamahdollisuuksia löytyy niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin lajia harrastaneille. Ounasjoki, Kapsajoki, Loukinen ja Aakenusjoki ovat erinomaisia retkimelontajokia. Melan varressa kunto kohisee ja mieli virkistyy raikkaassa ulkoilmassa.

Maistuisiko itse pyydetty kala? Levin järvet, lammet, joet ja pikkupurot ovat kalaisia vesistöjä. Taimenta, siikaa, harjusta tai haukea tarttuu koukkuun, kun nautit kalastamisesta Lapin puhtaiden maisemien keskellä. Kalastukseen tarvitaan tosite maksetusta valtion kalastuksenhoitomaksusta (18-64-vuotiaat) sekä aluekohtaisen luvan. Kala-apajat odottavat narraajiaan!

Majoitu kesälomasi ajaksi omaan mökkiin

Levillä viihtyy niin rauhaa kaipaava nautiskelija kuin aktiivinen lomailijakin. Päivien päätteeksi on hyvä rauhoittua omaan mökkiin. Levin parhaan majoituksen tarjoaa upea Villa Silja!

Villa Siljassa on tilaa 200 m² ja ensiluokkainen varusteltu. Mökissä laitat ruokaa, peset pyykkiä, nautit tunnelmallisesta takkatulesta ja istut omalla terassilla Lapin lämpimässä kesäyössä. Villa soveltuu suuremmankin perheen loma-asunnoksi ja vaikkapa kaveriporukoille tai yritysten virkistyskäyttöön.

Tule kokemaan Levin upea kesä ja varmista majoituksesi ajoissa.

Vuokraa mökki tästä