Pääsiäinen Levillä

Levillä lasketaan pääsiäisenä hyvinhoidetuilla rinteillä

Pääsiäinen on vilkasta aikaa Lapissa - pakkaa siis laskettelukamppeet kasaan ja suuntaa nokka kohti Leviä! Kevätreissu kannattaa tehdä Levitunturille, jossa kevätaurinko paistaa lämpimästi, mutta rinteet ovat vielä erinomaisessa laskukunnossa. Tapahtumaa ja toimintaa riittää niin mäessä kuin ravintoloissakin.

Pääsiäisen herkut ja talviset ulkopuuhat, älä unohda Levin ainutlaatuista iltaelämää

Levillä lomailevat pääsiäisenä kaikki talviaktiviteetteja ja rentoa olemista kaipaavat reissaajat. Laskettelu, hiihto, pulkkailu, koiravaljakot ja monet muut harrastukset eivät saa taatusti pitkästymään. 43 rinteessä löytyy laskettavaa ja 230 km pitkältä latuverkostolta hiihdettävää. Liiku talvisessa luonnossa ja pysähdy vaikka makkaranpaistoon upeille levähdyspaikoille. Rinneravintoloissa voi nälän yllättäessä tilata toinen toistaan maukkaampia ruokia, pöytiin katetaan tietysti myös pääsiäisen juhlamenu.

Onnistunutta päivää voi jatkaa after ski:ssä. Hullu Poro on yksi tunnetuimmista viihde- ja ravintolakeskuksista, jossa bilekansaa viihdyttävät tunnetut kotimaiset livebändit. Hullu Poro Areena onkin paikka, jossa tapahtuu yön pikkutunneille asti. Areena vetää parhaimmillaan jopa 1700 juhlijaa - ikimuistoinen ilta on taattu, kun ympäriltä löytyy parhaat ystävät ja hyväntuulista juhlakansaa.

Pääsiäisloman majoitus puuttuu? Vuokraa oma mökki - tasokas Villa Silja.

Levillä sijaitseva Villa Silja on jokaisen lomailijan unelma. Majoitus tarjoaa 200 m² tilaa ja jopa 12 vuodepaikkaa. Oma ruoanlaittomahdollisuus, karaokelaitteet ja muu luksusvarustelu tekee mökistä oman viihdekeskuksensa. Hyvä matkaseura erinomaisissa puitteissa, lähellä keskeisimpiä Levin palveluja ja rinteitä. Mitä muuta ikimuistoinen loma tarvitsee?

Vietä pääsiäinen Levillä ja vuokraa mökki käyttöösi!

Varauksen teet helposti tästä