Talviloma Levillä

Talvi tuo oman taikansa Leville

Talvi on Levin parasta aikaa! Auringossa kylpevät paksut hanget, kunnon laskettelurinteet ja erinomaiset hiihtoladut ovat asioita, joita jokainen talviaktiviteeteista haaveileva lomaansa toivoo. Kunnon talvi mahdollistaa myös moottorikelkka-ajelun, poro- ja huskysafarit, tunturikävelyt sekä monet muut harrastukset, joiden parissa aika vierähtää kuin siivillä. Hyvin vietetyn päivän jälkeen pakkasen punastuttamia poskia on mukava lämmitellä mökin takkatulen ääressä kuumasta kaakaosta nauttien.

Laskettelu, hiihto vai kenties huskysafari - mikä on talven suosikkilajisi?

Talvilomalla on aikaa harrastaa ja nauttia talvisista tuntureista. Levillä tekemisestä ei jää taatusti pulaa! Innokkaita laskettelijoita ja lautailijoita odottaa 43,6 km pituudelta 43 vaihtelevaa rinnettä, joissa riittää laskemista niin kokeneille konkareille kuin vasta-alkajillekin. Lapsille on olemassa omat rinteensä, joista osa on ilmaisia, ja taitojaan voi kehittää hiihdonopettajien johdolla yksityis- ja ryhmätunneilla. Kun nälkä yllättää laskemisen lomassa, rinneravintolat kattavat pöydät herkuillaan.

Maastohiihto on monen lomailijan lempipuuhaa. Levin latuverkosto on mitaltaan 230 km, joten hiihdettävää riittää niin perinteisen kuin luistelutyylinkin taitajille. Hiihdon sijaan voi valita vaikka huskysafarin, jossa talviset maisemat vilistävät iloisen koiravaljakon kyydissä. Tai mikset kokeilisi suosittua leijahiihtoa, jossa liikut tuulen kuljetettavana lumilaudan tai laskettelusuksien päällä! Vai pidätkö surffauksesta? Se onnistuu myös talvella! Hanki uusi harrastus vauhdikkaasta talvisurffauksesta.

Missä majoittua talviloman ajan? Omassa mökissä, Villa Siljassa tietysti.

Lomalla on tarkoitus nauttia ja rentoutua. Levi pitää huolen, että rentoudut siten, miten sinulle parhaiten sopii. Loman kruunaa hyvä majoitus ja maistuva ruoka. Levi on täynnä hotelleja ja muita majoitusmahdollisuuksia, mutta oma mökki tarjoaa matkailijalle oman rauhan, upeat kodinomaiset puitteet ja huippuvarustelun. Kätkän alueella sijaitseva Villa Silja on juuri tätä ja paljon muuta.

Villa Silja on Kätkän alueella, päättyvän kadun varrella sijaitseva hulppea mökki. Vuonna 2012 valmistunut 200 m² kokoinen mökki on hyvin varusteltu. Mökissä asut kuin omassa kodissa ruokaa valmistaen ja pyykäten, luksusolosuhteissa. Aivan Levi-keskuksen tuntumassa sijaitseva villa vastaa jokaisen majoittujan vaatimuksiin.

Varaathan mökin käyttöösi hyvissä ajoin!

Katso varaustilanne täältä