Golf

Golfia Levin tuntureilla

Golfaus tunturimaisemissa on jotain erityistä ja poikkeavaa! Kauniin järven ympäröivä 18-väyläinen golfkenttä on jokaisen pelaajan unelma. Näyttävällä viheriöllä pelaamiseen tuo haastetta vaihtelevat maastot. Levillä golfiin saa aivan uutta lisäpotkua!

Golfkenttä on Country Club -kenttä, jolle pääsee pelaamaan maksamalla green feen tai osakkeiden tuomilla pelioikeuksilla. Levin majoitukset saattavat tarjota majoitushintaan sisältyvää green free -pakettia, golf-pakettiin on mahdollista sisällyttää myös lennot. Kysy varatessasi majoitusta lisää!

Golfaa yöttömässä yössä ja nauti Levi Par -klubitalon palveluista

Yötön yö pidentää pelipäivää ja tarjoaa mahdollisuuden golfata tavallista kauemmin. Samalla voi nauttia Levi Par -klubitalon ravintola Draivin suussa sulavista tarjoiluista. Buffet, á la carte ja herkulliset kahvilatuotteet antavat taatusti lisäenergiaa peliin. Sekä ravintolan sisältä että ulkoa aurinkoterassilta löytyy satoja paikkoja golfinnälkäisille.

Klubitalolla on myös Levi Pro Shop, josta voi tehdä huippumerkkien trendivaatelöytöjä, ja tasokkaissa Member’s Club -tiloissa viipyilee mielellään pidemmänkin aikaa.

Tarvitsetko majoitusta? Asu mukavasti golf-kauden aikana

Golfauksen ajan majoituksen tarjoaa upea Villa Silja arvostetulla Levin Kätkän alueella! 200 m² kokoinen mökki on ensiluokkaisesti varusteltu. Mökin huikeissa puitteissa lomailevat perheet, yritykset ja kaveriporukat. Hyvä sijainti varmistaa helpot ja nopeat kulkuyhteydet keskeisimpien palveluiden äärelle.

Ota yhteyttä ja varaa mökki