Hiihto

Hiihtoa Levin upeissa maisemissa

Levillä vallitsee aina kunnon talvi! Lumikentät, pakkanen ja lämmittävä talviaurinko tarjoavat upeat puitteet hiihtoretkiin. Latuja löytyy jokaiseen lähtöön - niin kokeneelle kuin vähemmän hiihtoa harrastaneelle. Levi onkin Lapin parhaimpia hiihtokeskuksia!

Jo pakkasten ensimetreiltä alkaen loka-marraskuussa maastohiihtämään pääsee valaistulle Ensilumen ladulle. Latu on pituudeltaan 9 km ja korkeuserot yltävät aina 37 metriin. Matkaa löytyy koko Levin latuverkostosta yhteensä 230 km, josta löytyy sopiva latu perinteiseen ja luisteluhiihtoon, niin aktiivikuntoilijalle, kilpahiihtäjälle kuin lajia vasta kokeilevalle. Levin hiihtokoulu antaa tarvittaessa opetusta kaikentasoisille harrastajille - tule hiomaan taitojasi osaavien hiihdonopettajien johdolla!

Levähdä hiihtolenkin lomassa latukahvilassa tai omista eväistä nauttien

Talvinen hiihtoretki on mitä parhainta virkistystä keholle ja mielelle. Hiihtolenkin lomassa voi pysähtyä paistamaan makkaraa, hörppäämään höyryävää kahvia ja nauttimaan ympärille avautuvista kauniista tunturimaisemista. Matkan varrelta löytyvät latukahvilat ovat myös oiva tilaisuus levähtää ja tankata lisäenergiaa laduille. Pienen lämmittelyn jälkeen on mukava jatkaa taas matkaa.

Ei omia hiihtovälineitä? Ei hätää - välinevuokraamo palvelee

Leviltä löytyy neljä välinevuokraamoa, joista saat tarpeen tullen hiihtovälineet käyttöösi. Voit myös ostaa välineet itsellesi. Palvelualttiit ammattilaiset osaavat valita juuri sinulle sopivan suksipaketin. Levi.Shop-myymälä tarjoaa puolestaan valikoiman laadukkaita ulkoiluvaatteita, joissa taittuvat kovankin pakkasen hiihtolenkit.

Varmista talvisen Levin tarjoamat aktiviteetit käyttöösi ja varaa majoitus jo tänään!

Katso varaustilanne tästä