Laskettelu

Laskettelua hyvin hoidetuilla rinteillä

Levi on laskettelijan unelmakohde. Eritasoisilla rinteillä laskevat helposti niin vasta-alkajat kuin vauhdin hurmaan tottuneetkin. Levillä on yhteensä 43 rinnettä 43,6 km:n matkalta, joista jokainen on luokiteltu eri värein. Värikoodi sininen on suunnattu aloittelijoille, punainen perustaidot hallitseville, musta taitaville laskijoille ja vihreä siirtymäreittiä käyttäville.

Hyvin hoidetuissa rinteissä riittää taatusti laskettavaa, ja turvalliset hissit vievät ylös niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin.

Laskettele ja nauti talvisäästä rinneravintoloissa

Laskettelun lomassa on hyvä istahtaa rinneravintolaan paistattelemaan päivää ja nauttimaan kupposen kuumaa tai pientä suolaista. Tuntureilta löytyy useampia ravintoloita, joiden leppoisassa tunnelmassa on hyvä ladata akkuja. Kauniissa talvisäässä suksien ja laudan päällä viihtyy vaikka koko päivän, jolloin lisäpuhti laskuun on paikallaan. Asiaan kuuluu toki myös after ski ja mukaansatempaava musiikki!

Hiihtokoulu ja välinevuokraamo - potkua lasketteluun

Leviltä löytyy myös hiihtokoulu, joka ottaa kyytiinsä vasta lajia opettelevat. Hiihtokoulussa opetetaan laskettelua, lautailua, telemarkhiihtoa ja maastohiihtoa. Välinevuokraamot palvelevat eri puolilla tuntureita, joissa alan ammattilaiset löytävät jokaiselle sopivat laskuvälineet. Välineet voi ostaa myös itselleen ja Levi.Shop-myymälä tarjoaa asianmukaiset vaatteet rinteeseen.

Varaa mökki käyttöösi jo nyt - rinteet odottavat innokkaita laskijoita!

Tarkasta varaustilanne täältä