Viihde

Löydä Levin viihde - ravintolat, herkulliset maut ja yöelämä

Mausta elämyksiä Levillä monipuolisella ravintola- ja viihdetarjonnalla. Ravintolat perheille, kulinaristeille ja Lapin yössä viihtyville ovat täynnä mitä upeimpia erikoisuuksia. Toiset tarjoavat helppoa ja nopeaa, toiset lasten suosikkeja, osa vastaa vaativaankin makuun. Pohjoisen spesiaalit ja sesonkiherkut ovat maistamisen arvoisia. Päivää voi jatkaa pikkutunneille asti vaikkapa elävän musiikin merkeissä. Tule kuuntelemaan Suomen huippuartisteja ja pyörähtelemään tanssiorkesterien tahdeissa!

Ravintola sinun makuusi tai herkkuja suoraan kotiovellesi

Leviltä löytyy liuta ravintoloja, joissa pöytään voi tilata mitä monipuolisimpia annoksia. Kattavimman ravintolavalikoiman tarjoaa legendaarinen Hullu Poro, jossa makunystyröitä kutkuttelevat perinteiset lappilaiset ruoat sekä italialaiset ja aasialaiset herkut. Monet ravintolat ovat tutustumisen arvoisia, eikä Levillä lomailija jää varmasti ilman suosikkiaan.

Tiesitkö, että Levillä toimii useita pitopalveluja, jotka voivat toimittaa tarjottavat suoraan majoitukseesi? Helppoa ruokailua intiimisti vain sinun ja seuralaistesi kesken!

Viihdettä Levillä iltaohjelman merkeissä

Levin iltaelämää viihdyttävät lukuisat artistit. Bilebändit, tanssiorkesterit ja stand up -koomikot - tämän hetken kuumimpiin viihteentekijöihin kuuluvat! Päivää rinteessä voi jatkaa ravintolan kautta vaikkapa yökerhojen sykkeisiin tai mikrofonin nokkaan - karaokessa jokainen voi tulkita omaa suosikkilauluaan. Ravintolat, baarit ja hotellit tarjoavat jos monenmoista bilettä ja juhlaa.

Viihteen ohessa sinut majoittaa Villa Silja - upea mökki luksusvarusteilla! 

Katso varaustilanne täältä