Hullu Poro

Viihteen ja hyvän ruoan ystäville

Levin tunnetuimpiin kohteisiin kuuluva Hullu Poro on tarjonnut matkailijoille ravintolapalveluja ja majoitusta jo 20 vuoden ajan. Monipuolisesta ravintolavalikoimastaan tutusta Hullusta Porosta saa niin pohjoisen makuja kuin kansainvälisiä herkkujakin. Maistuisiko pieni suolainen, maukas välipala, helppo buffet-lounas, kylmä huurteinen tai kuuma kaakao? Vai kenties täysi illallinen? Listalta löytyy monenmoista, kun nälkä tai jano yllättää.

Pihvipirtti, Taivas, Ristorante Renna, Kana & Kannu ja muut Hullun Poron ravintolat sijaitsevat aivan Levin ydinkeskustassa. Kaikki samalla alueella, helposti löydettävissä!

Hullu Poro Areena - Levin parhaita viihdekeskuksia

Hullu Poro Areena sijaitsee aivan Levin keskustassa, eturinteen juurella. 1700 juhlijaa vetävälle areenalle nousee vuosittain kotimaisten artistien parhaimmistoa - ajoita lomasi suosikkiesiintyjäsi mukaan! Lukuisat baarit, kuusi VIP-aitiota ja kaksi VIP-parvea tarjoavat upeat puitteet iltaelämässä viihtyville. Vuokraa VIP-lounge itsellesi ja kaveriporukallesi ja juhlista Levin lomaa vaikkapa kuohuvan merkeissä, mitä parhaimmassa seurassa.

Tarvittaessa tilat taipuvat kokouksia ja seminaareja varten. Yritykset voivat järjestää Areenalla esimerkiksi tuotelanseerauksia, paikka sopii erinomaisesti messuihinkin. Myös sisäurheilu onnistuu moneksi muuntuvissa Hullu Poro Areenan tiloissa.

Viihteen jälkeen on hyvä rauhoittua omassa mökissä

Hyvän ruoan ja juhlinnan jälkeen voimia kerätään oman mökin rauhassa, Villa Siljassa. Levillä, arvostetulla Kätkän alueella sijaitseva mökki sopii suuremmallekin kaveriporukalle. 200 m² kokoissa villassa on korkealuokkaiset puitteet kodinomaiseen asumiseen. Mökiltä on vain 900 m matkaa Levi-keskukseen.

Varaa mökki jo nyt ja vietä elämäsi parasta aikaa Levillä!

Tee varaus täältä